Prednosti

Mobilnost: Vaš oglasni pano ni več omejen na eno fiksno lokacijo - lahko se premika!
Manjše omejitve pri želeni lokaciji oglasa: Fiksni oglasni panoji vam ponujajo izbiro med zakupljenimi lokacijami, kjer želi oglaševati večina oglaševalcev, to pa ni nujno, da je tudi najboljša izbira za vas. S Kolo.Mobil jumbo vi določite svojo želeno lokacijo in cena ni odvisna od popularnosti te lokacije pri drugih oglaševalcih. Vaš Kolo.Mobil jumbo oglasni pano bo viden tudi tam, kjer drugače ni oglasnih panojev.

Fleksibilnost: Pri vedno večji konkurenci na trgu je vedno bolj pomembna prilagodljivost.
Fleksibilnost oglaševalske akcije: S Kolo.Mobil jumbo oglasnimi panoji je oglaševalska akcija popolnoma prilagojena vašim željam. Sami lahko določite več lokacij, premike med njimi ob točno določeni uri in po točno določeni poti. Če se atraktivnost prvo izbrane lokacije zmanjša, lahko lokacijo med potekom akcije spremenite.

Kreativnost: Se želite razlikovati od konkurence tudi v oglaševanju?
Kreativna rešitev pri prodoru v ospredje nasičene oglaševalske zmede so oglasni panoji na kolesih Kolo.Mobil jumbo. Oglasni panoji na kolesih so NOVOST in zato dosežejo večjo opaznost.

Opaznost: Za večjo opaznost pritegnite pozornost kupcev!
Pozornost kupcev pritegne premikajoči se oglasni pano! Splošno znano je, da premikajoči se predmeti bolj pritegnejo našo pozornost - zakaj bi bilo z oglasnim panojem drugače?

Višji doseg: Oglaševanje na prostem doseže večje množice kupcev kot TV, radio in tiskani oglasi.
Še več kupcev dosežemo v naseljenih področjih! Oglaševanje na prostem v večjih mestih doseže veliko število kupcev, saj je cirkulacija prebivalstva v mestih visoka.

Višji učinek:
Višji učinek oglaševanja za isto ceno! Med premikanjem dosega oglaševanje na prostem dvakrat višji učinek v primerjavi s fiksnimi zunanjim oglaševanjem podobne velikosti, cena pa je primerljiva.

Lokacijsko ciljano oglaševanje:
Oglašujete lahko le v regijah in krajih, kjer poslujete. Omejite oglaševanje na lokacijo, kjer boste zagotovo našli svojo ciljno populacijo! Ljudi s skupnimi interesi najdemo ob določenem času na določenem kraju - športne prireditve, koncerti, sejmi. Na posebni lokaciji ima oglaševanje z lokacijo povezanega produkta (ali oglaševanje s povezanim nagovorom) večji učinek.

Prednosti - Kolo Mobil Jumbo - oglaševanje na vozilih, oglaševanje v gibanju

Pripravi za tisk

 

 

 

 

 
   
FAMOUS media ™ d.o.o., Kotnikova ulica 5, 1000 Ljubljana,
Tel.: 040184184, info@famousmedia.si

Produkcija: Spletne rešitve Sloway