Komu je namenjeno

Poznavanje kupcev in njihovih navad je ključnega pomena za prodajo. Vi zagotovo veste, kje vaši kupci delajo, stanujejo, zapravljajo ali se zabavajo. Mobil jumbo , dostavi vaše oglasno sporočilo kupcem na lokacijo, kjer se trenutno nahajajo.

Problem klasičnih oglaševalskih medijev je nedostopnost široke množice ciljnih kupcev. Sodobni aktivni ljudje preživijo le malo časa pred televizijo, na hitro prelistajo časopis in le redko poslušajo radio. Kljub natrpanemu urniku v vsakdanu pa se določenim stvarem ne morejo izogniti - to so poti, ki jih vsak dan opravljajo.

Kolo.Mobil jumbo oglasni panoji na kolesih imajo visok doseg in veliko opaznost ravno zato, ker se nahajajo na poteh, ki jih dnevno opravi veliko ljudi.

Oglaševanje na kolesih je primerno za grajenje in utrjevanje blagovne znamke (branding), za najavo in predstavitev novih produktov, za otvoritve salonov ali trgovin, za lokacijsko usmerjanje kupcev, za marketing dogodkov (koncerti, predstave, srečanja,...), za gverilski marketing in dopolnitev "media mix"-a oglaševalskih akcij.

 

Komu je namenjeno - Kolo Mobil Jumbo - oglaševanje na vozilih, oglaševanje v gibanju

Pripravi za tisk

 

 

 

 

 
   
FAMOUS media ™ d.o.o., Kotnikova ulica 5, 1000 Ljubljana,
Tel.: 040184184, info@famousmedia.si

Produkcija: Spletne rešitve Sloway